Vavato Online Veilingplatform

Vavato is een high-end, online veilingplatform gespecialiseerd in industriële goederen, voertuigen, overstock en faillissementsgoederen. We verkopen jouw goederen kostenloos via ons online platform aan de hoogste bieder.

Met een bereik van +280.000 online bieders wereldwijd en onze internationale marketingcampagnes slagen we telkens in om overstock, afgeschreven goederen & voertuigen om te zetten in cash, waardoor nieuwe investeringen sneller gedaan kunnen worden. Door ons ‘no cure-no pay’ beleid, is er geen risico aan verbonden.

Vavato staat bekend als een gebruiks-, en mobiel-vriendelijk, veilingplatform. Dit is de sleutelfactor achter onze succesvolle online verkopen. Door toegankelijke online veilingen te organiseren, wilt Vavato de leukste, snelste en eerlijkste manier zijn om de wet van vraag en aanbod opnieuw de norm te maken.

Verkopen via een online veiling

Laat je overstock, afgeschreven goederen, machines voertuigen opnieuw geld opbrengen.

  • Verkoop snel & tegen de juiste prijs. Ontvang 14 dagen na de veiling de gerealiseerde omzet.
  • Geen verborgen kosten: no cure no pay.
  • Bereik +280.000 online bieders in binnen & -buitenland.
  • Vavato staat garant voor een zorgeloze service: we regelen alles van A tot Z.
  • Vestigingen in België en Nederland.
  • Transparante opvolging van de veilingresultaten.

+1.200

Veilingen per jaar

+1.800.000

Websitebezoekers/mnd

+280.000

Online bieders

+45

Veilingexperts

We begeleiden je stap voor stap naar een succesvolle veiling

1. Bepaal wat je wenst te verkopen

Op basis van wat je wenst te verkopen, adviseren onze veilingexperts jou in de verwachte opbrengst, welke doelgroep er moet bereikt worden & het gewenste startbod. Op die manier werken we samen naar het maximum rendement van jouw veiling!

 

Loten inventariseren
fotograferen van goederen

2. Voorbereiding van de veiling

Ons team van 45 veilingexperten zorgt voor de inventarisatie van de te veilen goederen. We zorgen ervoor dat alles correct gefotografeerd wordt & voorzien duidelijke omschrijvingen. Daarnaast zetten we internationale marketingcampagnes op om de juiste doelgroep te bereiken.

3. Bieden maar!

Tijdens de veiling zelf kun je alles transparant online volgen, terwijl wij jouw goederen verkopen aan de beste prijs. We beantwoorden alle inkomende vragen van potentiële bieders & leiden het bezichtigingsmoment in goede banen.

online veiling begint

4. Ontvang snel jouw geld

We zorgen voor een vlotte afhandeling van de hoogste bieders & nemen het volledige administratieve en financiële plaatje voor onze rekening. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken & ontvangt 14 dagen na het sluiten van de veiling jouw geld. Zo kun je snel cash genereren om nieuwe investeringen te doen.

Zij verkochten al via Vavato